UITVERKOCHT – Concert Valentijnsdag

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/02/2015
20:00 - 21:30

Locatie
Leger des Heils, Apeldoorn

Categorieën


Beste muziek liefhebber,

Op zaterdagavond 14 februari 2015 organiseren The Young Church Singers en Big Band Apeldoorn een miniconcert. Een swingend programma vol gospel, soul en jazz door twee topformaties.

 

Twee topformaties

De Big Band Apeldoorn staat bekend om de energieke arrangementen en sound die varieert van jazz, soul  tot popmuziek. The Young Church Singers is hét swingende blackgospelkoor van Apeldoorn en omstreken o.l.v. André Bijleveld. Met bekende hits als ‘Ain’t no mountain high enough’ en ‘Shackles’ doen zij de zaal op haar grondvesten schudden. Stilzitten is geen optie!

 

Programma

De twee topformaties treden voor het eerst samen op en combineren zo hun passie voor jazz, pop en black gospel. Enkele nummers worden samen uitgevoerd. En de beide formaties brengen ook afzonderlijk van elkaar nummers ten gehore. Het anderhalf uur durend miniconcert ‘All About Love’ staat op Valentijnsdag in het teken van de liefde voor muziek, de liefde van God en de liefde voor elkaar.

 

Kaartverkoop en locatie

Kaarten voor dit miniconcert zijn online te bestellen op www.ycs.nl/all-about-love. Een toegangskaart is € 5,- per persoon. En aan de deur kost een toegangskaart € 7,50. Locatie: Korpsgebouw Leger des Heils, Hofveld 21-23 in Apeldoorn. Aanvang: 20:00 uur.

Graag tot ziens op 14 februari 2014!